Et ve Süt Kurumu Staj Başvurusu 2025

Et ve Süt Kurumun’da Staj

1952 senesinde kurulan Et ve Süt Kurumu o dönemden günümüze kadar halkımızın daha kaliteli bir şekilde et ve süt ürünlerini tüketmesi amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. Bu doğrultuda birçok farklı şehrimizde açtığı şubeler ile birlikte halka ekonomik bir şekilde et ve süt ürünlerini satan kurum belirli dönemlerde gelen staj başvurularını da kabul etmektedir. Bu başvurular ışığında da kişiler zorunlu stajlarını firma bünyesinde yapabilir.

Et ve Süt Kurumu Staj Başvuru ve Şartları

Başvuruda bulunacak olan kişilerin zorunlu stajlarını yapmaları istenirken genel olarak gıda sektöründe eğitimde alan kişiler stajlarını kurum bünyesinde yapmayı tercih etmektedir. Bu doğrultuda kurumun mail adresi üzerinden kişiler başvurularını yapabilirler.

Staj Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Kişilerin staja başlamadan önce üniversitelerinden son 6 ay içerisinde alınmış olan öğrenci belgeleri gerekirken buna ek olarak zorunlu staj belgelerinin de staj dosyasında bulunması gerekmektedir. Bu belgeleri tamamlayan kişiler sonrasında kimlik fotokopilerini de çektirerek gerekli evrakları tamamlamış olurlar.

Staj Başvurusu Ne Zaman?

Başvurularını yapacak olan kişiler yılın her döneminde stajlarını gerçekleştirebilirler. Genel olarak üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen bu kurum stajlarını yaz aylarında kabul etmektedir. Mayıs ayının son döneminde kadar kişiler maillerini göndererek kurum bünyesinde yazın staj yapabilirler. Eğer bir farklılık olursa istisnai staj tarihleri de belirlenebilmektedir.

Staj Başvurusu Sonuçları

Et ve Süt Kurumu’na başvuruda bulunacak olan kişiler başvurularını mail üzerinden gerçekleştirirken bu başvurularında istedikleri sonuçlar da maillerine cevap olarak gelecektir. Bu cevaplarını alan kişiler eğer herhangi bir aksi durum olmaması durumunda yaz aylarında belirledikleri tarihlerde Et ve Süt Kurumu’nda stajlarını başlarlar.

Staj ilanlarını takip etmek için buraya tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir